Lidewey van der Sluis

Lidewey van der Sluis is hoogleraar strategisch talentmanagement aan de Nyenrode Universiteit en weet hoe we de diversiteit kunnen vergroten in de verschillende lagen van het bedrijfsleven. Talent is good, ambition is better, luidt haar adagium.

Bekijk meer informatie over haar sessie

Jacqueline Brassey

Jacqueline Brassey van McKinsey, tevens auteur van het boek Authentiek zelfvertrouwen, en adjuct-professor/onderzoeker aan VU Amsterdam en IE University in Madrid. Haar boodschap: in een snel veranderende wereld waarin mensen moeten blijven leren en zich ontwikkelen, waarbij we met regelmaat buiten onze comfortzone moeten treden, zal het gevoel van onzekerheid en stress met regelmaat terugkeren. De behoefte om hier goed mee om te kunnen gaan wordt alsmaar groter. Brassey legt uit hoe je dat doet.

Ze zegt: “Bij authentiek zelfvertrouwen gaat het erom dat je comfortabel wordt met ongemak. Daar komt een zekere nederigheid bij kijken. Dat je weet: dit is de weg die ik op wil gaan, je weet dat dit weleens eng wordt, maar dat je de tools hebt om met het ongemak om te gaan.”

 

Bekijk meer informatie over haar sessie

Naomi Ellemers

De derde spreker is Naomi Ellemers is een vooraanstaand wetenschapper van de Universiteit van Utrecht die zich al jarenlang verdiept in de rol van vrouwen in organisaties. Ze zei eerder: “Zowel mannen als vrouwen worden naarmate ze stijgen in organisaties mannelijker en competitiever, omdat de organisatie dat kennelijk van hen vraagt, maar van mannen vinden we dat normaal. Vrouwen moeten maar lief zijn. Hoe kun je als vrouw succesvol zijn zonder intimiderend of als bitch over te komen? Dat is precies het dilemma en de voortdurende strijd: wees een bitch en heb succes of wees lief en je haalt het niet.”

Bekijk meer informatie over haar sessie

 

Theo van Vugt

Theo van Vugt is sinds 1 september 2019 opnieuw hoofdredacteur van AM, na een periode van 2,5 jaar als hoofdredacteur bij het bouwplatform Cobouw. Van Vugt is een oude bekende van AM. Voordat hij bij Cobouw kwam werken was hij al vijf jaar hoofdredacteur van AM. Beide titels zijn uitgaves van uitgeverij Vakmedianet. Van Vugt is van origine historicus en was eerder hoofdredacteur bij de vaktitels Adformatie en Tijdschrift voor Marketing.

 

Annemarie Brüning

Sinds 2017 is Annemarie Brüning te zien als één van de presentatoren bij het programma Hart van Nederland bij SBS6. In 2020 was ze voor het eerst te zien in Shownieuws op SBS6 in de late showrubriek. Naast tv-programma’s presenteren spreekt ze ook veel voice-overs in voor verschillende commercials. Verder is Annemarie Brüning ook trouwambtenaar en ceremoniespreker.