Katja Staartjes

Katja Staartjes is bergbeklimmer en avonturier. Zij bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van Mount Everest, leidde klimexpedities in het hooggebergte en volbracht de 2000 kilometer lange Great Himalaya Trail.
Katja deed eerder uitgebreide managementervaring op in vaste en interim-posities. Tegenwoordig werkt zij als inspirerend spreker, trainer en coach op gebied van leiderschap en teamwork. Verder is zij auteur van de boeken TopTeams (shortlist managementboek van het jaar 2020), Top Inspiratie, Lopen over de grens en Hoog spel. Voor meer informatie over Katja, lees hier meer: www.katjastaartjes.nl

Margot C. Pol

Margot C. Pol is freelance journalist voor onder andere Volkskrant Magazine, Flair en ELLE. Ze besloot in 2020 om een jaar thuisblijfmoeder te worden en schreef hier een boek over: Is het al zeven uur?

Lonneke van Dasler

Lonneke van Dasler (1988) maakte op jonge leeftijd al een goede carrièrestart. Dit zorgde voor een burn-out op haar 27e. Hierna ging het roer om. Alles wat zij heeft meegemaakt en geleerd deelt ze nu in haar Spoedcursus Geluk. Lonneke weet haar publiek te raken en te inspireren. Op het podium geeft ze alles wat ze heeft en laat haar publiek met een grote lach en stof tot nadenken achter. 

Theo van Vugt

Theo van Vugt is sinds 1 september 2019 opnieuw hoofdredacteur van AM, na een periode van 2,5 jaar als hoofdredacteur bij het bouwplatform Cobouw. Van Vugt is een oude bekende van AM. Voordat hij bij Cobouw kwam werken, was hij al vijf jaar hoofdredacteur van AM. Beide titels zijn uitgaves van uitgeverij VMN Media. Van Vugt is van origine historicus en was eerder hoofdredacteur bij de vaktitels Adformatie en Tijdschrift voor Marketing.

Ellen Peper 

Ellen Peper (1964) is lid van de raad van bestuur Coöperatie Univé. Vorig jaar stond ze op de negende plek in de AM 75 topvrouwen. Daarnaast is ze een van de vrouwen die de komende weken in een interview serie op amweb.nl hun licht laten schijnen op de rol van de vrouw in de financiële dienstverlening. 

Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom is ondernemer en eigenaar van het gelijknamige internationale containerbedrijf. Ze werd bekend met haar boek Mag ik mevrouw Kristel even spreken? In haar nieuwste boek 'Nu of nooit' beschrijft ze 7 regels waardoor je nagenoeg alles kan bereiken. Want, zo zegt zeg: "twijfelen is goed, maar proberen is beter." Ze werd uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw en internationaal onderneemster van het jaar. Ze stond op lijstjes van succesvolle ondernemers van onder meer Sprout, het Financieele Dagblad en The Next Women. Ze is columnist en spreker.