Voor wie?

AMvrouwen is dé ontmoetingsplek voor vrouwelijke managers in de financiële dienstverlening, gevorderd danwel startend. Pittige discussies worden niet geschuwd en natuurlijk is er ruimte om te netwerken en ervaringen te delen!
 

Datum

Dinsdag 10 mei 2022. 
 

Locatie

Kantoor Univé, Hanzeplein 1 in Zwolle. Klik hier voor een routebeschrijving >>>

 

Gear Swap 

Een toppositie in de financiële dienstverlening bereikt niemand zonder de juiste uitrusting. Welk item is voor jou onmisbaar om Next Level te gaan?

Draag jij altijd een persoonlijke affirmatie met je mee? Heb je een geheime powersnack waarmee je kunt doorstoten? Een handig to-do-boekje? Neem het mee, pak het in met een persoonlijke notitie en verras een andere deelnemer ermee!
 

Inschrijven

Je kunt je hier inschrijven. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Op uiterlijk 8 mei sturen we je een informatie mail met je persoonlijke toegangscode, parkeren & route. 
 

Vragen?

AM heeft een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Bekijk de lijst met vragen door hier te klikken >>>

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via amevents@vakmedianet.nl.
 

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van het event kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het event ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.
 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V., gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.