Voor wie?

AMvrouwen is dé ontmoetingsplek voor vrouwelijke managers in de financiële dienstverlening, gevorderd danwel startend. Pittige discussies worden niet geschuwd en natuurlijk is er ruimte om te netwerken en ervaringen te delen!

Datum

Donderdag 4 maart 2021 

Inschrijven

Je kunt je hier inschrijven. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Op 3 maart sturen wij je de inloglink en andere praktische informatie.

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van het event kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het event ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V., gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.