Toegangsbewijs verplicht

De locaties waar onze events, opleidingen en trainingen gegeven worden moeten van de overheid vanaf 25 september vragen om een geldig coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat je bij de ingang een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via testen voor toegang moet kunnen tonen via de CoronaCheck-app, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Je privacy is daarbij gewaarborgd. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gebruikt voor controle van het bewijs.

Heb je geen (werkende) smartphone, dan kun je een coronatoegangsbewijs maken en uitprinten via coronacheck.nl.

Gratis testen via testenvoortoegang

Ben je (nog) niet volledig gevaccineerd of kun je geen herstelbewijs laten zien, maak dan een gratis testafspraak via Testen voor Toegang.

  1. Ga naar de website van Testen voor Toegang (klik op de button hieronder)
  2. Ga naar ‘maak een afspraak’
  3. Selecteer bij ‘kies activiteit’ voor ‘overige binnen activiteit’
  4. Kies bij de datum en het tijdstip van je training of opleiding.
  5. Vervolgens kun je jouw testlocatie en -tijdstip kiezen (altijd binnen 24 uur voor aanvang van het event), je gegevens invullen en je afspraak bevestigen.

Na de test kun je dan een coronatestbewijs aanmaken in de CoronaCheck-app. Deze toon je bij binnenkomst bij de locatie, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Je privacy is altijd beschermd. Je gegevens worden niet opgeslagen en worden alleen gebruikt voor controle van het bewijs.

Website testen voor toegang >>>

Handhaving door locatie

De uitbater van de horecagelegenheid cq evenementenlocatie doet de handhaving. De gemeente kan controleren of de uitbater goed handhaaft. Vakmedianet speelt daar verder geen rol in.

Contact

Bij inschrijving na 25-09-2021 ga je tijdens het inschrijfproces akkoord met de huidige geldende coronamaatregelen en dus de verplichte overhandiging van het toegansbewijs. Na inschrijving gelden de algemene annuleringsvoorwaarden die je hier kan nalezen.

Neem contact met ons op via registratie@vakmedianet.nl