Pacelle van Goethem

De psychologie van overtuigen
Pacelle van Goethem is een schrijver, coach en professionele spreker op het gebied van overtuigingskracht, charisma, stemtraining en invloed uitoefenen. Haar klanten zijn invloedrijke bedrijven en mensen van de hoogste niveaus van de overheid en het bedrijfsleven. Ze heeft een methode ontwikkeld die je charisma en persoonlijke overtuigingskrachten onmiddellijk kan verbeteren en je vermogen om anderen te overtuigen kunt verfijnen. 

 

Japke-d. Bouma

Kantoorclichés & jeukwoorden

Japke-d. Bouma is eindredactrice en columniste bij NRC Handelsblad en nrc.next en schrijft wekelijks twee columns in NRC. Een op woensdag over kantoorclichés en hoe we gelukkig worden op kantoor; de ander op vrijdag over hoe we denken over mannen en vrouwen. Haar columns werden gebundeld in inmiddels zes boeken, waaronder onder meer 'Uitrollen is het nieuwe doorpakken', ‘Ga lekker zélf in je kracht staan’ en ‘Mag ik even iets tegen je aanhouden’. Tijdens haar lezing zal Japke-d. kritisch kijken naar de ‘verschillen’ tussen mannen en vrouwen en hoe deze zich onder meer op kantoor manifesteren.

 

Willem van Duin
Voorzitter van de Raad van Bestuur
Willem van Duin is in 1987 bij Achmea in dienst gekomen. Hij heeft voordat hij in januari 2004 in de Raad van Bestuur werd benoemd diverse posities bekleed op het niveau van de houdstermaatschappij, alsook bij de divisies Zorg, Intermediair en Direct. Hij werd op 1 oktober 2008 benoemd tot vicevoorzitter van de Raad van Bestuur en op 10 februari 2009 tot voorzitter.