am:vrouwen 2019

‘Wat een feest', ‘Geweldig genetwerkt’, ‘Indrukwekkend' en ‘Volgend jaar weer’! 

Dit waren enkele reacties van bezoekers van am:vrouwen, donderdag 7 maart jongstleden. 

Het feestelijke hoogtepunt van deze vijfde editie van am:vrouwen was de bekendmaking van de machtigste vrouwen in verzekeringen: de am:top 75 powervrouwen.

Dit jaar waren wij te gast bij Achmea in Zeist, de openingsspreker was Achmea-bestuurder Willem van Duin. Bijna 200 bezoekers maakten ook kennis met de befaamde technieken van de charismatische Pacelle van Goethem, bestsellerauteur en overtuigingsexpert. Op het programma stonden verder drie workshops waarin successen werden gevierd, de werking van het brein werd gekraakt en de kracht van communicatie werd ontrafeld. Aan het eind van de middag stond Japke-d. Bouma op het hoofdpodium, NRC-columniste en kantooramazone. Zij gaf een bijna revolutionaire toespraak over empowerment van vrouwen in het bedrijfsleven.

Lees hier het eventverslag en bekijk alle foto's

 am:vrouwen is dé ontmoetingsplek voor vrouwelijke managers in de financiële dienstverlening, gevorderd danwel startend. Pittige discussies worden niet geschuwd en natuurlijk is er ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en ervaringen te delen!

 

am:vrouwen book swap

 Tijdens am:vrouwen 2019 organiseerde am: een heuse book swap. Bezoekers kregen de vraag: van welk boek zou je willen dat andere vrouwen het ook lezen?  En: welk boek heeft jou inzichten gegeven en geïnspireerd?  Vele bezoekers namen een ingepakt mee naar het event en schreven er een persoonlijke boodschap in, zodat er achteraf nog contact mogelijk is. Aan het einde van het event nam iedere deelnemer een nieuw boek mee naar huis !

 Inschrijven  Programma Locatie

 

 

Inspiratie

Vrouwelijk leiderschap 

Tijdens am:vrouwen krijgt u een hoop inspiratie aangereikt. Voor zowel beginnende als gevorderde managers zijn er interessante leiderschapslessen te leren.

Speciaal aanbod: collegereeks Excelleren in vrouwelijk leiderschap met korting - start 6 mei 2019

De zesdaagse collegereeks met en op Nyenrode is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze en talentvolle vrouwen die zich professioneel en persoonlijk verder willen ontwikkelen. Krijg beter inzicht, handvatten en inspiratie om jouw eigen (vrouwelijk) leiderschap te ontwikkelen. Als deelnemer van am:vrouwen krijgt u €150,- korting als u zich inschrijft.

Voor meer informatie klik hier!

Voor inschrijven, kies optie deelnemer am:vrouwen 

Educatie

Met andere woorden

Op de 2019-editie van am:vrouwen staat overtuigen en taal centraal. 

Schrijfster en coach Pacelle van Goethem is dé autoriteit op het gebied van overtuigen en vertelt je hoe je invloed kan uitoefenen binnen je organisatie door o.a. je stemgebruik.

Eindredactrice en columnist van NRC Handelsblad en nrc.next, Japke-d Bouma, zal tijdens haar lezing kritisch kijken naar de ‘verschillen’ tussen mannen en vrouwen en hoe deze zich onder meer op kantoor manifesteren.