Extra's

 

Als deelnemer van dit am:event ontvangt u een boek van Thom Verheggen; Ontmanagen voor managers, ter waarde van €25,50. Ook krijgt u 10% exclusieve korting op de Collegereeks Excelleren in vrouwelijk leiderschap van Nyenrode.

 

Het boek

De rol van de manager ligt onder vuur. We zien allerlei nieuwe, bevlogen en wendbare organisatievormen met minder management ontstaan. Wat betekent dat voor jou, de manager?

Aan de hand van zijn eigen persoonlijke ervaringen en ontdekkingstocht van manager naar ontmanager geeft Thom Verheggen je nieuwe inzichten in je eigen rol. Zodat je klaar bent voor de toekomst. Bevlogen en wendbaar.

Dit boek gaat niet óver de manager, maar is geschreven dóór een manager, vóór de manager. Met mensen ‘boven’ je en ‘onder’ je. Bij wie het piept en kraakt. Wat is er voor jou aan het veranderen? Hoe geef je daar zelf richting aan? Welke vreemde patronen hebben we allemaal aangeleerd? Welke zijn zinloos en hoe kun je ze doorbreken? Wat zijn alternatieven? Hoe werk je aan je eigen overbodigheid en waarom zou je dat doen? En uiteindelijk: Niks meer te managen, wat nu, wie ben je echt? Meer informatie en preview >>

 

 

Auteur Thom Verheggen, De Ontmanager, is twintig jaar manager geweest van innovatie bij ontwerpbureaus, industrie en non-profit.

De laatste jaren begon hij zich steeds meer te verbazen over zijn eigen rol. Tijdens een ambitieus project Sociale Innovatie met 30 professionals werd hij door zijn team uitgedaagd om ook zelf sociaal-innovatief te organiseren. En tot zijn verwondering merkte hij hoeveel meer er gebeurde als hij minder de manager uithing. Verheggen kwam in diezelfde periode de mooiste voorbeelden van nieuw organiseren tegen als jurylid van de verkiezing ‘Het Slimste Bedrijf van Nederland’. Als De Ontmanager helpt Thom Verheggen nu organisaties naar meer bevlogenheid en wendbaarheid.

 

 


 

De collegereeks Excelleren in vrouwelijk leiderschap van Nyenrode Business Universiteit


Vrouwen geven over het algemeen anders leiding dan mannen, dat is inmiddels duidelijk. Hoe zet u vrouwelijke kwaliteiten, zoals communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en een langere termijn focus, optimaal in? Tijdens de collegereeks Excelleren in vrouwelijk leiderschap leren experts u de mogelijkheden om als vrouw invloed en leiderschap te krijgen en behouden.

 

Aan het eind van de opleiding:

  • Heeft u kennis, inzicht en inspiratie van ervaren vrouwelijke topmanagers en hoogleraren van Nyenrode Business Universiteit.
  • Kunt u uw vrouwelijke kwaliteiten ontwikkelen en benutten zonder van de eigen koers af te raken.
  • Heeft u inzicht in de ‘ongeschreven regels van het spel’ binnen organisaties.
  • Kunt u effectief met invloed en leiderschap omgaan.

Meer informatie over de collegereeks van Nyenrode >>

Organisatie

Partners

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.